Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

UN AMOR - Cicle Gaudí

Cinema

  • UN AMOR  - Cicle Gaudí
  • UN AMOR  - Cicle Gaudí
  • UN AMOR  - Cicle Gaudí

City: Sentmenat

Place: Teatre del Coro

From Saturday 18 May 2024, 18:30 h to 20:37 h

See description of the event
Sat 18 May
18:30 h
Finished
Direcció: Isabel CoixetDesprés d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al... Read more

Direcció: Isabel Coixet


Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural.

En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian).

A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

Durada: 127 min.

Gènere: Drama

Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Francesco Carril, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Ingrid García-Jonsson, Laia Costa, Luis Bermejo