Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UN AMOR - Cicle Gaudí

Cine

  • UN AMOR  - Cicle Gaudí
  • UN AMOR  - Cicle Gaudí
  • UN AMOR  - Cicle Gaudí

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Teatre del Coro

De dissabte 18 de maig 2024, 18:30 h a 20:37 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de maig
18:30 h
Finalitzat
Direcció: Isabel CoixetDesprés d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al... Llegir més

Direcció: Isabel Coixet


Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural.

En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian).

A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

Durada: 127 min.

Gènere: Drama

Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Francesco Carril, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Ingrid García-Jonsson, Laia Costa, Luis Bermejo