Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Un Mar de Malvasia

Gastronómicos

  • Un Mar de Malvasia
  • Un Mar de Malvasia
  • Un Mar de Malvasia

Ciudad: Sitges

Lugar: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

De domingo 9 mayo 2021, 11:00 h a 15:00 h

Ver descripción del evento
dom. 9 may.
11:00 h
Finalizado
Quan el mar i el conreu de la vinya eren una simbiosi El cultiu de la Malvasia de Sitges i la pesca artesanal, oficis ancestrals a... Leer más

Quan el mar i el conreu de la vinya eren una simbiosi

El cultiu de la Malvasia de Sitges i la pesca artesanal, oficis ancestrals a la nostra vila, donen sentit a aquesta experiència gastronòmica i cultural. Sitges es troba entre dos medis naturals que s’alimenten l’un de l’altre, regalant-nos els millors productes de la nostra terra. La Malvasia de Sitges vol, i necessita, mar.

Inclou:

  • Visita guiada al complex modernista de l’Hospital Sant Joan Baptista, a la vinya urbana i al CIM – Corral de la Vila, edifici del segle XVIII, únic en arquitectura popular del nostre territori, on s’ubiquen els continguts museogràfics del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges.
  • Demostració i explicació de les Arts de pesca, per part de la Confraria de Pescadors de Sitges.
  • Show cooking i àpat mariner acompanyat de les Malvasies del Celler de l’Hospital.

Experiència gastronòmica dins dels actes de La Llotja DO i organitzada juntament amb la Confraria de Pescadors. Més informació a aquí.

Activitat programada al pati del CIM – Corral de la Vila i seguint totes les masures de prevenció sanitària.