Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Una Altra Estrena

Teatro

  • Una Altra Estrena

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: domingo 12 septiembre 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 sept.
19:00 h
Finalizado
Presentem Una altra estrena a càrrec del grup de teatre Sus4, dirigit per Clara Solé. Un musical familiar i participatiu on el públic... Leer más

Presentem Una altra estrena a càrrec del grup de teatre Sus4, dirigit per Clara Solé. Un musical familiar i participatiu on el públic tornarà a sentir els clàssics que tant remouen, descobrirà mil maneres diferents de fer teatre musical i serà qui decideix per on condueix l’espectacle.

Sinopsi: Una jove companyia de teatre musical es dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar. Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal.

Però no són gaire organitzats, i aquesta vegada han arribat tard al teatre. El públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i irrepetible, passant per tots els grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic.