Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Una Altra Estrena

Teatre

  • Una Altra Estrena

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: diumenge 12 de setembre 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de set.
19:00 h
Finalitzat
Presentem Una altra estrena a càrrec del grup de teatre Sus4, dirigit per Clara Solé. Un musical familiar i participatiu on el públic... Llegir més

Presentem Una altra estrena a càrrec del grup de teatre Sus4, dirigit per Clara Solé. Un musical familiar i participatiu on el públic tornarà a sentir els clàssics que tant remouen, descobrirà mil maneres diferents de fer teatre musical i serà qui decideix per on condueix l’espectacle.

Sinopsi: Una jove companyia de teatre musical es dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar. Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal.

Però no són gaire organitzats, i aquesta vegada han arribat tard al teatre. El públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i irrepetible, passant per tots els grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic.