Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Una Altra Estrena

Theater

  • Una Altra Estrena

City: Barcelona

Place: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Start: Sunday 12 September 2021, 19:00 h

See description of the event
Sun 12 Sep
19:00 h
Finished
Presentem Una altra estrena a càrrec del grup de teatre Sus4, dirigit per Clara Solé. Un musical familiar i participatiu on el públic... Read more

Presentem Una altra estrena a càrrec del grup de teatre Sus4, dirigit per Clara Solé. Un musical familiar i participatiu on el públic tornarà a sentir els clàssics que tant remouen, descobrirà mil maneres diferents de fer teatre musical i serà qui decideix per on condueix l’espectacle.

Sinopsi: Una jove companyia de teatre musical es dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar. Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal.

Però no són gaire organitzats, i aquesta vegada han arribat tard al teatre. El públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i irrepetible, passant per tots els grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic.