Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VIDAS ENTERRADAS

Teatro

  • VIDAS ENTERRADAS
  • VIDAS ENTERRADAS
  • VIDAS ENTERRADAS

Ciudad: Montmeló

Lugar: La Torreta Sala Polivalent

De domingo 19 enero 2020, 17:00 h a 18:00 h

Ver descripción del evento
“Vidas Enterradas" és un espectacle teatral fet a partir de testimonis reals sobre la vida i la mort de persones assassinades durant... Leer más

“Vidas Enterradas" és un espectacle teatral fet a partir de testimonis reals sobre la vida i la mort de persones assassinades durant la Guerra Civil i el Franquisme, i recuperats a través de la memòria dels seus fills, néts i besnéts.

Poques vegades quatre cies teatrals de diferents indrets de la península es posen d’acord i uneixen esforços per a portar a terme un treball artístic tant brillant i colpidor alhora, i molt menys si aquest és el de la recuperació de la memòria històrica a partir de 6 casos reals.

El resultat és aquest seguit de sis de monòlegs, que podem qualificar com a 6 peces microteatrals, que tindran lloc a diferents espais de la Sala Polivalent i de La Torreta i que ens apropen als protagonistes de cada història real que encara avui roman enterrada.

  • Entrades limitades a 60 persones a cada funció
  • A càrrec de les cies.:Teatro Corsario, L’OM-Imprebís, Micomicón Teatro i Teatro del Temple.

 Espectacle en català i castellà.