Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

VIDAS ENTERRADAS

Theater

  • VIDAS ENTERRADAS
  • VIDAS ENTERRADAS
  • VIDAS ENTERRADAS

City: Montmeló

Place: La Torreta Sala Polivalent

From Sunday 19 January 2020, 17:00 h to 18:00 h

See description of the event
“Vidas Enterradas" és un espectacle teatral fet a partir de testimonis reals sobre la vida i la mort de persones assassinades durant... Read more

“Vidas Enterradas" és un espectacle teatral fet a partir de testimonis reals sobre la vida i la mort de persones assassinades durant la Guerra Civil i el Franquisme, i recuperats a través de la memòria dels seus fills, néts i besnéts.

Poques vegades quatre cies teatrals de diferents indrets de la península es posen d’acord i uneixen esforços per a portar a terme un treball artístic tant brillant i colpidor alhora, i molt menys si aquest és el de la recuperació de la memòria històrica a partir de 6 casos reals.

El resultat és aquest seguit de sis de monòlegs, que podem qualificar com a 6 peces microteatrals, que tindran lloc a diferents espais de la Sala Polivalent i de La Torreta i que ens apropen als protagonistes de cada història real que encara avui roman enterrada.

  • Entrades limitades a 60 persones a cada funció
  • A càrrec de les cies.:Teatro Corsario, L’OM-Imprebís, Micomicón Teatro i Teatro del Temple.

 Espectacle en català i castellà.