Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio

Conciertos, Culturales

  • VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio
  • VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio

Ciudad: Bigues i Riells

Lugar: Plaça de la Fruita de Bigues

De domingo 17 septiembre 2023, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 17 sept.
18:00 h
Finalizado
El diumenge 18 de setembre de 2023, a les 18:00h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació de l'edició d'enguany... Leer más

El diumenge 18 de setembre de 2023, a les 18:00h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació de l'edició d'enguany del Festival de Bigues i Riells del Fai amb Pau Figueres Trio.+

Aquest guitarrista prodigiós barceloní, ha convertit la seva guitarra en un instrument fascinant que s'expressa amb la facilitat d'un ésser viu mitjançant el seu domini de tots els llenguatges un bon gust proverbial.

La seva música, amb la guitarra flamenca com a protagonista, traspassa més enllà d'aquest gènere gràcies a un enginyós concepte de la forma, de l'harmonia, del ritme i del compàs, fruit d'una mescla genial de les músiques del nostre segle amb el tradicional art de la "sonanta".

Les entrades són limitades i amb un preu de 3€. Els menors de 12 anys tenen entradagratuïta.

Es podran adquirir entrades a taquilla 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.