Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VIVALDI & FRIENDS

Culturales, Música

  • VIVALDI & FRIENDS

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Sala Margarida Xirgu

Inicio: viernes 24 septiembre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 24 sept.
20:00 h
Finalizado
Hora: 20 h Lloc: Sala Margarida XirguDurada espectacle: 60 minuts Preu: a partir de 6,40 €Música del barroc italià d'Antonio Vivaldi,... Leer más

Hora: 20 h

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Durada espectacle: 60 minuts

Preu: a partir de 6,40 €

Música del barroc italià d'Antonio Vivaldi, Benedetto Marcello i Arcangelo Corelli. La manera de concebre la música, tant a nivell compositiu com interpretatiu, d’aquests tres compositors i virtuosos va ser tota una revolució artística musical que va generar un veritable impacte internacional! Va ser-ho tant que nombrosíssimes edicions de les seves obres van aparèixer per tot el continent europeu. Des d’Itàlia (lloc originari), fins a Holanda, França i Anglaterra entre d’altres. La seves músiques apareixen en multitud de transcripcions per a d’altres instruments, que inicialment no van ser-ne els destinataris: flauta de bec, orgue, arpa (a la península Ibèrica!), i viola de gamba.

Interpretació: Santi Mirón, viola de gamba; Guillermo Turina, violoncel i Eva del Campo, clavicèmbal