Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VIVALDI & FRIENDS

Culturals, Música

  • VIVALDI & FRIENDS

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Inici: divendres 24 de setembre 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 24 de set.
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Lloc: Sala Margarida XirguDurada espectacle: 60 minuts Preu: a partir de 6,40 €Música del barroc italià d'Antonio Vivaldi,... Llegir més

Hora: 20 h

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Durada espectacle: 60 minuts

Preu: a partir de 6,40 €

Música del barroc italià d'Antonio Vivaldi, Benedetto Marcello i Arcangelo Corelli. La manera de concebre la música, tant a nivell compositiu com interpretatiu, d’aquests tres compositors i virtuosos va ser tota una revolució artística musical que va generar un veritable impacte internacional! Va ser-ho tant que nombrosíssimes edicions de les seves obres van aparèixer per tot el continent europeu. Des d’Itàlia (lloc originari), fins a Holanda, França i Anglaterra entre d’altres. La seves músiques apareixen en multitud de transcripcions per a d’altres instruments, que inicialment no van ser-ne els destinataris: flauta de bec, orgue, arpa (a la península Ibèrica!), i viola de gamba.

Interpretació: Santi Mirón, viola de gamba; Guillermo Turina, violoncel i Eva del Campo, clavicèmbal