Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

White Buttom de la Cia Ramiro Vergaz

Familiar

  • White Buttom de la Cia Ramiro Vergaz

Ciudad: Cubelles

Lugar: Carpa

De domingo 5 junio 2022, 12:00 h a 12:45 h

Ver descripción del evento
dom. 5 jun.
12:00 h
Finalizado
Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showmann autèntic i atemporal, per fi es troba amb... Leer más

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showmann autèntic i atemporal, per fi es troba amb l’arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat, els anys 20 són aquí. Un segle més tard,...! Són els nous anys bojos, destreses admirables, desafiaments perillosos, i clar, no faltaran balls sensuals i seductors, ....tot de les mans (... i els malucs) del nostre inavaluables amfitrió. Piruetes, “malabailes”, proeses i malapteses. Elegància, extravagància, llums i lluentor. Preparin-se, la cosa es posarà ardent.   


Espectacle gratuït. Es posen 300 entrades anticipades a través d'Entràpolis i 100 entrades que es podran adquirir a taquilla 1 hora abans de l'espectacle. Les entrades reservades per Entràpolis seran vàlides fins a 10 minuts abans de l'inici de l'espectacle.