Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

White Buttom de la Cia Ramiro Vergaz

Familiar

  • White Buttom de la Cia Ramiro Vergaz

City: Cubelles

Place: Carpa

From Sunday 5 June 2022, 12:00 h to 12:45 h

See description of the event
Sun 5 Jun
12:00 h
Finished
Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showmann autèntic i atemporal, per fi es troba amb... Read more

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showmann autèntic i atemporal, per fi es troba amb l’arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat, els anys 20 són aquí. Un segle més tard,...! Són els nous anys bojos, destreses admirables, desafiaments perillosos, i clar, no faltaran balls sensuals i seductors, ....tot de les mans (... i els malucs) del nostre inavaluables amfitrió. Piruetes, “malabailes”, proeses i malapteses. Elegància, extravagància, llums i lluentor. Preparin-se, la cosa es posarà ardent.   


Espectacle gratuït. Es posen 300 entrades anticipades a través d'Entràpolis i 100 entrades que es podran adquirir a taquilla 1 hora abans de l'espectacle. Les entrades reservades per Entràpolis seran vàlides fins a 10 minuts abans de l'inici de l'espectacle.