Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions

Conciertos, Música

  • Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions
  • Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions

Ciudad: Terrassa

Lugar: Seu d'Ègara

De viernes 15 julio 2022, 22:00 h a miércoles 20 julio 2022, 14:00 h

Ver descripción del evento
vie. 15 jul.
22:00 h
Finalizado
Un viatge amb quatre parades, quatre inicis de trajecte: quatre estacions Les Estacions són una de les maneres que tenim els éssers... Leer más

Un viatge amb quatre parades, quatre inicis de trajecte: quatre estacions

Les Estacions són una de les maneres que tenim els éssers humans de dividir l’any. Estipulem uns períodes de temps en que les condicions meteorològiques més o menys es mantenen en zones concretes del planeta i així acotem, en el nostre cas, quatre estacions que anomenem estiu, tardor, hivern i primavera.

Però també les estacions poden ser uns punts de parada o d’inici d’un trajecte. Un punt de referència on acabar o començar un viatge i que també ens mostra que un fragment del nostre recorregut ja està fet.

En aquest concert us proposem agafar les Quatre Estacions d’Antonio Vivaldi per separat i amb la introducció sonora de quatre petites peces de cambra que ens portaran a deixar-nos anar per assaborir quatre estats de les nostres emocions, quatre parades en el nostre recorregut per la gran aventura de viure.

Obres d’ A. Vivaldi, D. Xostakovich, P. I. Tchaikovsky, I. Lachner i Danish Quartet. Benjamí Scherer Quesada, violí solista