Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions

Concerts, Music

  • Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions
  • Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions

City: Terrassa

Place: Seu d'Ègara

From Friday 15 July 2022, 22:00 h to Wednesday 20 July 2022, 14:00 h

See description of the event
Fri 15 Jul
22:00 h
Finished
Un viatge amb quatre parades, quatre inicis de trajecte: quatre estacions Les Estacions són una de les maneres que tenim els éssers... Read more

Un viatge amb quatre parades, quatre inicis de trajecte: quatre estacions

Les Estacions són una de les maneres que tenim els éssers humans de dividir l’any. Estipulem uns períodes de temps en que les condicions meteorològiques més o menys es mantenen en zones concretes del planeta i així acotem, en el nostre cas, quatre estacions que anomenem estiu, tardor, hivern i primavera.

Però també les estacions poden ser uns punts de parada o d’inici d’un trajecte. Un punt de referència on acabar o començar un viatge i que també ens mostra que un fragment del nostre recorregut ja està fet.

En aquest concert us proposem agafar les Quatre Estacions d’Antonio Vivaldi per separat i amb la introducció sonora de quatre petites peces de cambra que ens portaran a deixar-nos anar per assaborir quatre estats de les nostres emocions, quatre parades en el nostre recorregut per la gran aventura de viure.

Obres d’ A. Vivaldi, D. Xostakovich, P. I. Tchaikovsky, I. Lachner i Danish Quartet. Benjamí Scherer Quesada, violí solista