Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions

Concerts, Música

  • Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions
  • Xè Festival d'estiu de la Seu d'Ègara OCT'48: Quatre Estacions

Ciutat: Terrassa

Lloc: Seu d'Ègara

De divendres 15 de juliol 2022, 22:00 h a dimecres 20 de juliol 2022, 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 15 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Un viatge amb quatre parades, quatre inicis de trajecte: quatre estacions Les Estacions són una de les maneres que tenim els éssers... Llegir més

Un viatge amb quatre parades, quatre inicis de trajecte: quatre estacions

Les Estacions són una de les maneres que tenim els éssers humans de dividir l’any. Estipulem uns períodes de temps en que les condicions meteorològiques més o menys es mantenen en zones concretes del planeta i així acotem, en el nostre cas, quatre estacions que anomenem estiu, tardor, hivern i primavera.

Però també les estacions poden ser uns punts de parada o d’inici d’un trajecte. Un punt de referència on acabar o començar un viatge i que també ens mostra que un fragment del nostre recorregut ja està fet.

En aquest concert us proposem agafar les Quatre Estacions d’Antonio Vivaldi per separat i amb la introducció sonora de quatre petites peces de cambra que ens portaran a deixar-nos anar per assaborir quatre estats de les nostres emocions, quatre parades en el nostre recorregut per la gran aventura de viure.

Obres d’ A. Vivaldi, D. Xostakovich, P. I. Tchaikovsky, I. Lachner i Danish Quartet. Benjamí Scherer Quesada, violí solista