Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

XIIè CONCERT SOTA L'AUTOVIA. ULTREIA ET SUSEIA

Conciertos

Entrápolis

Ciudad: Cervera

Lugar: Túnel sota l’ Autovia A-2. Cami de Capell-Vergós de Cervera

De sábado 2 julio 2022, 22:00 h a 23:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 jul.
22:00 h
Finalizado
Ultreia et Suseia! El concert sota l’autovia,enguany, el dediquem al pelegrinatge. L’experiència de caminar vers un destí i com el... Leer más

Ultreia et Suseia!

El concert sota l’autovia,enguany, el dediquem al pelegrinatge. L’experiència de caminar vers un destí i com el mateix caminar ens fa evolucionar, canviar, conèixer-nos més i millor i conèixer altres gents, altres costums, altres creences.

El programa està centrat en dues obres, la primera anomenada Santiago del compositor anglès Joby Talbot. Aquesta obra forma part del cicle “Path of miracles”, quatre peces corals a 17 veus que narren l’experiència que va viure el compositor tot recorrent el camí de Sant Jaume. Una peça que ens descriu amb textures corals trencadores els paisatges de tota la zona Nord de la península: des de Foncebadón fins a Santiago, la pujada al Monte de Gozo, la arribada a la plaça de la catedral, etc.

La segona obra és un encàrrec de la coral Ginesta específicament per aquest concert. Una obra que hem encarregat al jove compositor igualadí Pol Requesens. L’obra porta per títol Escala a la Glòria. Es tracta d’una reelaboració partint del material musical del llibre vermell de Montserrat. Precisament aquest document de l’edat mitjana és un recull de les cançons i danses que cantaven i ballaven els pelegrins que anaven a veure a la Moreneta. Escala a la Glòria és una obra que exigeix als cantaires experimentar amb diferents tècniques vocals i que ens portarà a la mística i el misteri de la nit a Montserrat.