Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

XIIè CONCERT SOTA L'AUTOVIA. ULTREIA ET SUSEIA

Concerts

Entrapolis

City: Cervera

Place: Túnel sota l’ Autovia A-2. Cami de Capell-Vergós de Cervera

From Saturday 2 July 2022, 22:00 h to 23:15 h

See description of the event
Sat 2 Jul
22:00 h
Finished
Ultreia et Suseia! El concert sota l’autovia,enguany, el dediquem al pelegrinatge. L’experiència de caminar vers un destí i com el... Read more

Ultreia et Suseia!

El concert sota l’autovia,enguany, el dediquem al pelegrinatge. L’experiència de caminar vers un destí i com el mateix caminar ens fa evolucionar, canviar, conèixer-nos més i millor i conèixer altres gents, altres costums, altres creences.

El programa està centrat en dues obres, la primera anomenada Santiago del compositor anglès Joby Talbot. Aquesta obra forma part del cicle “Path of miracles”, quatre peces corals a 17 veus que narren l’experiència que va viure el compositor tot recorrent el camí de Sant Jaume. Una peça que ens descriu amb textures corals trencadores els paisatges de tota la zona Nord de la península: des de Foncebadón fins a Santiago, la pujada al Monte de Gozo, la arribada a la plaça de la catedral, etc.

La segona obra és un encàrrec de la coral Ginesta específicament per aquest concert. Una obra que hem encarregat al jove compositor igualadí Pol Requesens. L’obra porta per títol Escala a la Glòria. Es tracta d’una reelaboració partint del material musical del llibre vermell de Montserrat. Precisament aquest document de l’edat mitjana és un recull de les cançons i danses que cantaven i ballaven els pelegrins que anaven a veure a la Moreneta. Escala a la Glòria és una obra que exigeix als cantaires experimentar amb diferents tècniques vocals i que ens portarà a la mística i el misteri de la nit a Montserrat.