Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Xip xap. Hamelí

Familiar

  • Xip xap. Hamelí

Ciudad: Llagosta, La

Lugar: Centre Cultural

Inicio: sábado 2 diciembre 2023, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 dic.
18:00 h
Finalizado
Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies.... Leer más

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com HAMELÍ, un espectacle basant en un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar.

HAMELÍ explica la misteriosa desgràcia d'una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població és envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d'on han vingut, o potser no han vingut d'enlloc? I sempre han estat allí?

L'obra de la companyia Xip Xap ha portat aquest espectacle per diverses fires i festivals internacionals i ha obtingut el Premi Drac d'Or Fecoll de la 32a Fira de Titelles de Lleida i el Premio del Jurado Infantil en el Titirijai 2021.