Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Xip xap. Hamelí

Familiar

  • Xip xap. Hamelí

Ciutat: Llagosta, La

Lloc: Centre Cultural

Inici: dissabte 2 de desembre 2023, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 de des.
18:00 h
Finalitzat
Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies.... Llegir més

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com HAMELÍ, un espectacle basant en un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar.

HAMELÍ explica la misteriosa desgràcia d'una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població és envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d'on han vingut, o potser no han vingut d'enlloc? I sempre han estat allí?

L'obra de la companyia Xip Xap ha portat aquest espectacle per diverses fires i festivals internacionals i ha obtingut el Premi Drac d'Or Fecoll de la 32a Fira de Titelles de Lleida i el Premio del Jurado Infantil en el Titirijai 2021.