Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

360 GRAMS

Teatre

  • 360 GRAMS
  • 360 GRAMS

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: divendres 18 de desembre 2020, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 18 de des.
20:00 h
Finalitzat
“Hi ha espectacles preciosos i n’hi ha de personals i després hi ha 360 grams que esdevé les dues coses amb valentia i bellesa”Amb... Llegir més

“Hi ha espectacles preciosos i n’hi ha de personals i després hi ha 360 grams que esdevé les dues coses amb valentia i bellesa”

Amb només un pit el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida.

La teva mirada compta, és important, suma. I com diu John Berger “No estic despullada tal com soc, sinó que estic despullada tal com tu em veus”. 360 grams és un projecte que neix d’una experiència personal d’Ada Vilaró, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, s’atreveix a compartir.

70 minuts | CATALÀ 
Preu: 10€

Autoria: Ada Vilaró

Direcció i creació: Maria Stoyanova, Vero Cendoya i Ada Vilaró

Repartiment: Ada Vilaró


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!