Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

360 GRAMS

Theater

  • 360 GRAMS
  • 360 GRAMS

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Friday 18 December 2020, 20:00 h

See description of the event
Fri 18 Dec
20:00 h
Finished
“Hi ha espectacles preciosos i n’hi ha de personals i després hi ha 360 grams que esdevé les dues coses amb valentia i bellesa”Amb... Read more

“Hi ha espectacles preciosos i n’hi ha de personals i després hi ha 360 grams que esdevé les dues coses amb valentia i bellesa”

Amb només un pit el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida.

La teva mirada compta, és important, suma. I com diu John Berger “No estic despullada tal com soc, sinó que estic despullada tal com tu em veus”. 360 grams és un projecte que neix d’una experiència personal d’Ada Vilaró, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, s’atreveix a compartir.

70 minuts | CATALÀ 
Preu: 10€

Autoria: Ada Vilaró

Direcció i creació: Maria Stoyanova, Vero Cendoya i Ada Vilaró

Repartiment: Ada Vilaró


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!