Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Arrel - Festival Càntut

Cine, Culturals

  • Arrel - Festival Càntut

Ciutat: Cassà de la Selva

Lloc: Auditori Sala Galà

Inici: dissabte 20 de novembre 2021, 16:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 20 de nov.
16:00 h
Finalitzat
Arrel Documental Dissabte 20 de novembre A les 4 de la tarda Auditori Sala Galà Gratuït (inscripció prèvia) Presentació oficial Actualment,... Llegir més

Arrel

Documental

Dissabte 20 de novembre

A les 4 de la tarda

Auditori Sala Galà

Gratuït (inscripció prèvia)


Presentació oficial

Actualment, mirar cap a l’arrel comença a estar de moda i és tendència entre els artistes joves. Per què els creadors contemporanis aposten, cada cop més, per la utilització del patrimoni cultural com a font d’inspiració? El documental Arrel explora què els atrau de l’arrel i com es manifesta damunt dels escenaris. I, a la vegada, ens fa una radiografia de la creació avui a partir d’aquests materials.

La presentació del documental comptarà amb la participació d’Ester Plana i Sergi Guix (direcció) i de Jordi Fosas (director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa).


Durant el festival, el documental es podrà visionar continuadament a Can Trinxeria.


Creació: Zeba Produccions

Direcció: Sergi Guix, Ester Plana i Quim Rutllant

Durada: 54:50 min.

Any: 2021


Nota: Caldrà accedir al recinte, com a molt tard, deu minuts abans de començar l’activitat. En cas contrari, es perdrà la reserva.