Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Arrel - Festival Càntut

Cinema, Cultural

  • Arrel - Festival Càntut

City: Cassà de la Selva

Place: Auditori Sala Galà

Start: Saturday 20 November 2021, 16:00 h

See description of the event
Sat 20 Nov
16:00 h
Finished
Arrel Documental Dissabte 20 de novembre A les 4 de la tarda Auditori Sala Galà Gratuït (inscripció prèvia) Presentació oficial Actualment,... Read more

Arrel

Documental

Dissabte 20 de novembre

A les 4 de la tarda

Auditori Sala Galà

Gratuït (inscripció prèvia)


Presentació oficial

Actualment, mirar cap a l’arrel comença a estar de moda i és tendència entre els artistes joves. Per què els creadors contemporanis aposten, cada cop més, per la utilització del patrimoni cultural com a font d’inspiració? El documental Arrel explora què els atrau de l’arrel i com es manifesta damunt dels escenaris. I, a la vegada, ens fa una radiografia de la creació avui a partir d’aquests materials.

La presentació del documental comptarà amb la participació d’Ester Plana i Sergi Guix (direcció) i de Jordi Fosas (director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa).


Durant el festival, el documental es podrà visionar continuadament a Can Trinxeria.


Creació: Zeba Produccions

Direcció: Sergi Guix, Ester Plana i Quim Rutllant

Durada: 54:50 min.

Any: 2021


Nota: Caldrà accedir al recinte, com a molt tard, deu minuts abans de començar l’activitat. En cas contrari, es perdrà la reserva.