Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Bejo

Concerts, Música

  • Bejo

Ciutat: Terrassa

Lloc: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De diumenge 24 d’octubre 2021, 20:00 h a dilluns 25 d’octubre 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 24 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
Alerta!Segons la resolució STL/3150/2021 de 21 d’octubre per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la... Llegir més

Alerta!

Segons la resolució STL/3150/2021 de 21 d’octubre per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que han canviat les condicions d’accés als esdeveniments musicals, afectant al concert de Bejo, diumenge 24 d’octubre a les vuit del vespre a la sala Nova Jazz Cava de Terrassa.

Per tant, a més de les mesures de protecció i seguretat que ja es compleixen, com l’ús correcte de la mascareta o la disposició de gel hidroalcohòlic per al seu ús, serà necessari presentar el certificat (digital o en paper) que acrediti alguna d’aquestes circumstàncies al personal responsable d’accés a la sala:

•El certificat de vacunació que acrediti que al seu titular se li ha administrat la pauta completa contra la COVID-19. 

•Una prova diagnòstica negativa en relació a la COVID-19: una PCR realitzada en les últimes 72 hores, o un test d’antígens realitzat en les últimes 48 hores. 

•Un certificat de recuperació que acrediti que la persona titular s’ha recuperat de la COVID-19 en els darrers sis mesos.

En cas de no acreditar cap dels tres certificats no es permetrà l’accés a la sala, i en cap cas es farà un canvi o retorn del cost de l’entrada al seu titular. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

BEJO

Bejo té un «saber està» innat sobre l’escenari. Una desimboltura fresca i singular com pocs mc’s poden presumir de tenir. El canari es desenvolupa entre rimes barroques, al·literacions recargolades i estètica desarborada. La seva personal manera de rapejar, les seves rimes divertides i juganeres, els seus malabars amb les paraules, el seu «flow vacilón» i la seva peculiar imatge l’han convertit pas a pas en un d’aquells artistes que, des de Youtube i la descàrrega gratuïta, ha anat aixecant un petita torre de sòlida base.

El mc canari evita tòpics i esquiva les modes més evidents. Històries quotidianes d’un jove fill del seu temps, que fa veure que sense mitjans professionals es pot aconseguir un treball de qualitat i fer-lo sonar per tot el món a través d’Internet.

Així és Bejo, ho podrem comprovar aviat a Terrassa.