Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Bejo

Concerts, Music

  • Bejo

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Sunday 24 October 2021, 20:00 h to Monday 25 October 2021, 18:00 h

See description of the event
Sun 24 Oct
20:00 h
Finished
Alerta!Segons la resolució STL/3150/2021 de 21 d’octubre per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la... Read more

Alerta!

Segons la resolució STL/3150/2021 de 21 d’octubre per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que han canviat les condicions d’accés als esdeveniments musicals, afectant al concert de Bejo, diumenge 24 d’octubre a les vuit del vespre a la sala Nova Jazz Cava de Terrassa.

Per tant, a més de les mesures de protecció i seguretat que ja es compleixen, com l’ús correcte de la mascareta o la disposició de gel hidroalcohòlic per al seu ús, serà necessari presentar el certificat (digital o en paper) que acrediti alguna d’aquestes circumstàncies al personal responsable d’accés a la sala:

•El certificat de vacunació que acrediti que al seu titular se li ha administrat la pauta completa contra la COVID-19. 

•Una prova diagnòstica negativa en relació a la COVID-19: una PCR realitzada en les últimes 72 hores, o un test d’antígens realitzat en les últimes 48 hores. 

•Un certificat de recuperació que acrediti que la persona titular s’ha recuperat de la COVID-19 en els darrers sis mesos.

En cas de no acreditar cap dels tres certificats no es permetrà l’accés a la sala, i en cap cas es farà un canvi o retorn del cost de l’entrada al seu titular. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

BEJO

Bejo té un «saber està» innat sobre l’escenari. Una desimboltura fresca i singular com pocs mc’s poden presumir de tenir. El canari es desenvolupa entre rimes barroques, al·literacions recargolades i estètica desarborada. La seva personal manera de rapejar, les seves rimes divertides i juganeres, els seus malabars amb les paraules, el seu «flow vacilón» i la seva peculiar imatge l’han convertit pas a pas en un d’aquells artistes que, des de Youtube i la descàrrega gratuïta, ha anat aixecant un petita torre de sòlida base.

El mc canari evita tòpics i esquiva les modes més evidents. Històries quotidianes d’un jove fill del seu temps, que fa veure que sense mitjans professionals es pot aconseguir un treball de qualitat i fer-lo sonar per tot el món a través d’Internet.

Així és Bejo, ho podrem comprovar aviat a Terrassa.