Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Imagen de tu huella. Carmen Linares canta Lorca, Alberti y Miguel Hernández. Barnasants 2023

Culturals, Música

  • Imagen de tu huella. Carmen Linares canta Lorca, Alberti y Miguel Hernández.  Barnasants 2023

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 18 de març 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de març
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Preu entrada general: 17,30 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Interpretació: Carmen Linares, cantaora;... Llegir més

Hora: 20 h

Preu entrada general: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Interpretació: Carmen Linares, cantaora; Pablo Suárez, piano; Salvador Gutiérrez i Eduardo Pacheco, guitarres i Lucía Espín actriu

Descripció: Carmen Linares ja ha conquistat per mèrits propis un lloc privilegiat en la cultura espanyola contemporània. Pertany a la millor generació del flamenc al costat de Camarón, Paco de Lucía, Enrique Morente, Manolo Sanlúcar, José Mercé i Tomatito. Carmen Linares està reconeguda com una llegenda viva del flamenc.

En l’espectacle Imagen de tu huella ens interpreta un repertori imprescindible fruit de la seva passió pel teatre i la poesia. En els seus quaranta anys de carrera en solitari s’ha convertit en la principal cantaora dels nostres poetes universals, Federico García Lorca, Juan Ramón Jiménez, Miguel Hernández i Rafael Alberti. Els seus versos flamencs s’han escoltat en auditoris com el Carnegie Hall de Nova York, la Cité de la Musique a París, l’Òpera de Sidney o el Teatro Colón de Buenos Aires.

Imagen de tu huella és un concert on la veu d’una dona ens esgarrapa i ens acaricia al mateix temps. És la veu de Carmen Linares, llegenda viva del flamenc, que recentment ha obtingut el Premi Princesa d’Astúries de les Arts 2022.