Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Imagen de tu huella. Carmen Linares canta Lorca, Alberti y Miguel Hernández. Barnasants 2023

Cultural, Music

  • Imagen de tu huella. Carmen Linares canta Lorca, Alberti y Miguel Hernández.  Barnasants 2023

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 18 March 2023, 20:00 h

See description of the event
Sat 18 Mar
20:00 h
Finished
Hora: 20 h Preu entrada general: 17,30 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Interpretació: Carmen Linares, cantaora;... Read more

Hora: 20 h

Preu entrada general: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Interpretació: Carmen Linares, cantaora; Pablo Suárez, piano; Salvador Gutiérrez i Eduardo Pacheco, guitarres i Lucía Espín actriu

Descripció: Carmen Linares ja ha conquistat per mèrits propis un lloc privilegiat en la cultura espanyola contemporània. Pertany a la millor generació del flamenc al costat de Camarón, Paco de Lucía, Enrique Morente, Manolo Sanlúcar, José Mercé i Tomatito. Carmen Linares està reconeguda com una llegenda viva del flamenc.

En l’espectacle Imagen de tu huella ens interpreta un repertori imprescindible fruit de la seva passió pel teatre i la poesia. En els seus quaranta anys de carrera en solitari s’ha convertit en la principal cantaora dels nostres poetes universals, Federico García Lorca, Juan Ramón Jiménez, Miguel Hernández i Rafael Alberti. Els seus versos flamencs s’han escoltat en auditoris com el Carnegie Hall de Nova York, la Cité de la Musique a París, l’Òpera de Sidney o el Teatro Colón de Buenos Aires.

Imagen de tu huella és un concert on la veu d’una dona ens esgarrapa i ens acaricia al mateix temps. És la veu de Carmen Linares, llegenda viva del flamenc, que recentment ha obtingut el Premi Princesa d’Astúries de les Arts 2022.