Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CAU DE LLUNES - A Maria Mercè Marçal - OCT48

Culturals, Música

  • CAU DE LLUNES  -  A Maria Mercè Marçal - OCT48
  • CAU DE LLUNES  -  A Maria Mercè Marçal - OCT48

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De diumenge 23 d’abril 2023, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. Maria... Llegir més

A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

Maria Mercè Marçal (1952-1998)

Al llarg de la història, i en totes les societats, ens trobem persones que sense acabar sent el nom mediàtic del moment en realitat acaben sent un referent vital. Potser aquest és el cas de Maria Mercè Marçal. Poeta, narradora, editora, traductora catalana, mestra de català, activista política, cultural i feminista...

Des de l’OCT48, i de la mà amb l’actriu Anna Ycobalzeta, volem aproximar-nos a la figura d’aquesta persona a través del seu primer poemari: Cau de llunes. Un concert amb una selecció d’aquests poemes que ve acompanyada de músiques de persones que en la seva trajectòria també porten associada un activisme cultural, social o polític com són Agustí Borgunyó, Joaquim Serra, Ricard Lamote de Grignon i Moisés Bertran; i amb elles l’estrena de l’encàrrec fet a Elisenda Fàbregas sobre les nostres melodies tradicionals.