Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CAU DE LLUNES - A Maria Mercè Marçal - OCT48

Cultural, Music

  • CAU DE LLUNES  -  A Maria Mercè Marçal - OCT48
  • CAU DE LLUNES  -  A Maria Mercè Marçal - OCT48

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 23 April 2023, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sun 23 Apr
19:00 h
Finished
A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. Maria... Read more

A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

Maria Mercè Marçal (1952-1998)

Al llarg de la història, i en totes les societats, ens trobem persones que sense acabar sent el nom mediàtic del moment en realitat acaben sent un referent vital. Potser aquest és el cas de Maria Mercè Marçal. Poeta, narradora, editora, traductora catalana, mestra de català, activista política, cultural i feminista...

Des de l’OCT48, i de la mà amb l’actriu Anna Ycobalzeta, volem aproximar-nos a la figura d’aquesta persona a través del seu primer poemari: Cau de llunes. Un concert amb una selecció d’aquests poemes que ve acompanyada de músiques de persones que en la seva trajectòria també porten associada un activisme cultural, social o polític com són Agustí Borgunyó, Joaquim Serra, Ricard Lamote de Grignon i Moisés Bertran; i amb elles l’estrena de l’encàrrec fet a Elisenda Fàbregas sobre les nostres melodies tradicionals.