Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CLASSE

Teatre

  • CLASSE

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dissabte 22 de gener 2022, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
SINOPSI: Es troben tres adults, una mare, un pare i un mestre, en una aula plena de cadires petites per parlar del futur d’un alumne... Llegir més

SINOPSI: Es troben tres adults, una mare, un pare i un mestre, en una aula plena de cadires petites per parlar del futur d’un alumne de 9 anys perquè té dificultats per aprendre. Però al Brian i a la Donna, que s’acaben de separar, no els ha agradat mai l’escola, ni els professors. A ‘Classe’ assistirem a una reunió explosiva on afloraran diferències de classe, culturals, d’opinió, vitals i emocionals, que canviarà per sempre el futur dels tres personatges que no es posaran d’acord, encara que tots volen el millor pel nen. L’obra és un retrat de la realitat ple de preguntes sense resposta fet amb humor i tendresa, però que també vol ser un joc amb tres personatges encantadorament comuns, intel·ligents, deliciosos, carregats de raons, d’amor i desamor.

CLASSE és un espectacle de Sixto Paz Produccions en coproducció amb La Villarroel, dirigit per Pau Carrió i amb Pau Roca, Pol López i Carlota Olcina, en escena.

FITXA ARTÍSTICA: Companyia: Sixto Paz Produccions . Direcció: Pau Carrió Repartiment: Pol López, Pau Roca i Carola Olcina . Autor: Iseult Golden i David Horan