Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CLASSE

Theater

  • CLASSE

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Saturday 22 January 2022, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
SINOPSI: Es troben tres adults, una mare, un pare i un mestre, en una aula plena de cadires petites per parlar del futur d’un alumne... Read more

SINOPSI: Es troben tres adults, una mare, un pare i un mestre, en una aula plena de cadires petites per parlar del futur d’un alumne de 9 anys perquè té dificultats per aprendre. Però al Brian i a la Donna, que s’acaben de separar, no els ha agradat mai l’escola, ni els professors. A ‘Classe’ assistirem a una reunió explosiva on afloraran diferències de classe, culturals, d’opinió, vitals i emocionals, que canviarà per sempre el futur dels tres personatges que no es posaran d’acord, encara que tots volen el millor pel nen. L’obra és un retrat de la realitat ple de preguntes sense resposta fet amb humor i tendresa, però que també vol ser un joc amb tres personatges encantadorament comuns, intel·ligents, deliciosos, carregats de raons, d’amor i desamor.

CLASSE és un espectacle de Sixto Paz Produccions en coproducció amb La Villarroel, dirigit per Pau Carrió i amb Pau Roca, Pol López i Carlota Olcina, en escena.

FITXA ARTÍSTICA: Companyia: Sixto Paz Produccions . Direcció: Pau Carrió Repartiment: Pol López, Pau Roca i Carola Olcina . Autor: Iseult Golden i David Horan