Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Música del Pony Pisador

Música

  • Concert de Música del Pony Pisador
  • Concert de Música del Pony Pisador
  • Concert de Música del Pony Pisador

Ciutat: Franqueses del Vallès, Les

Lloc: Casal Cultural de Corró d'Avall

De dissabte 13 de novembre 2021, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de nov.
20:00 h
Finalitzat
MÚSICA FOLK I TRADICIONAL D'ARREU DEL MÓNIt's never too late for Sea ShantiesEl Pony Pisador arriba a Les Franqueses del Vallès amb... Llegir més

MÚSICA FOLK I TRADICIONAL D'ARREU DEL MÓN

It's never too late for Sea Shanties


El Pony Pisador arriba a Les Franqueses del Vallès amb el seu segon treball discrogràfic en un any.

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. L’aire despreocupat d’El Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va. En un concert seu es pot gaudir a parts iguals de melodies folk, harmonies vocals i jocs amb el públic en un ambient agradable per a totes les edats.

Aquest 2021 editen el seu tercer disc y al novembre treuen el quart, que presenten amb un show que pot arribar a més de 2 hores de durada. Cada concert és únic, ja que mai repeteixen repertori.

La formació Barcelonina és el primer grup de la península en cantar sea shanties (cançons de treball marineres) i l’únic en actuar en festivals internacionals del gènere. També han explorat i combinat gèneres com el yodel (creant la primera cançó de yodel en català) o els cants harmònics tuvans (sent també el primer grup de l’Estat en enregistrar-ne.


Adrià Vila: Percussió i veus

Guillem Codern: 5-string banjo i veus

Martí Selga: Flautes i veus

Miquel Pérez: Violí i veus

Ramon Anglada: Guitarra i veus