Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert de Música del Pony Pisador

Music

  • Concert de Música del Pony Pisador
  • Concert de Música del Pony Pisador
  • Concert de Música del Pony Pisador

City: Franqueses del Vallès, Les

Place: Casal Cultural de Corró d'Avall

From Saturday 13 November 2021, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 13 Nov
20:00 h
Finished
MÚSICA FOLK I TRADICIONAL D'ARREU DEL MÓNIt's never too late for Sea ShantiesEl Pony Pisador arriba a Les Franqueses del Vallès amb... Read more

MÚSICA FOLK I TRADICIONAL D'ARREU DEL MÓN

It's never too late for Sea Shanties


El Pony Pisador arriba a Les Franqueses del Vallès amb el seu segon treball discrogràfic en un any.

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. L’aire despreocupat d’El Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va. En un concert seu es pot gaudir a parts iguals de melodies folk, harmonies vocals i jocs amb el públic en un ambient agradable per a totes les edats.

Aquest 2021 editen el seu tercer disc y al novembre treuen el quart, que presenten amb un show que pot arribar a més de 2 hores de durada. Cada concert és únic, ja que mai repeteixen repertori.

La formació Barcelonina és el primer grup de la península en cantar sea shanties (cançons de treball marineres) i l’únic en actuar en festivals internacionals del gènere. També han explorat i combinat gèneres com el yodel (creant la primera cançó de yodel en català) o els cants harmònics tuvans (sent també el primer grup de l’Estat en enregistrar-ne.


Adrià Vila: Percussió i veus

Guillem Codern: 5-string banjo i veus

Martí Selga: Flautes i veus

Miquel Pérez: Violí i veus

Ramon Anglada: Guitarra i veus