Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT: LÁD CÚIG

Concerts

  • CONCERT: LÁD CÚIG
  • CONCERT: LÁD CÚIG
  • CONCERT: LÁD CÚIG

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Gran Arenys de Munt

Inici: dissabte 30 d’octubre 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 30 d’oct.
22:00 h
Finalitzat
LÁD CÚIG TOQUEN A CASA! El dissabte 30 d’octubre a les 22.00h a la Sala Gran, Lád Cúig encendrà l’escenari del Centre amb els himnes... Llegir més

LÁD CÚIG TOQUEN A CASA!

El dissabte 30 d’octubre a les 22.00h a la Sala Gran, Lád Cúig encendrà l’escenari del Centre amb els himnes i cançons del seu darrer disc i potser amb alguna sorpresa més.

Els origens de Lád Cúig es remunten a l’any 2005 a Arenys de Munt, però no és fins a la publicació de l’àlbum “Poemes de Destrucció” (2016) que la banda adquireix una formació estable i acaba la cerca d’una sonoritat pròpia definint-se pel punk/rock celta, amb una clara influència de Dropkick Murphys, combinant un so contundent amb les melodies d’arrel folk.

Actualment, Lád Cúig es troba a punt d’estrenar un ambiciós treball discogràfic gestat durant la pandèmia i del qual han anat desvetllant novetats.

Totes les novetats i actualitzacions al seu instagram (@lad_cuig).