Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CONCERT: LÁD CÚIG

Concerts

  • CONCERT: LÁD CÚIG
  • CONCERT: LÁD CÚIG
  • CONCERT: LÁD CÚIG

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

Start: Saturday 30 October 2021, 22:00 h

See description of the event
Sat 30 Oct
22:00 h
Finished
LÁD CÚIG TOQUEN A CASA! El dissabte 30 d’octubre a les 22.00h a la Sala Gran, Lád Cúig encendrà l’escenari del Centre amb els himnes... Read more

LÁD CÚIG TOQUEN A CASA!

El dissabte 30 d’octubre a les 22.00h a la Sala Gran, Lád Cúig encendrà l’escenari del Centre amb els himnes i cançons del seu darrer disc i potser amb alguna sorpresa més.

Els origens de Lád Cúig es remunten a l’any 2005 a Arenys de Munt, però no és fins a la publicació de l’àlbum “Poemes de Destrucció” (2016) que la banda adquireix una formació estable i acaba la cerca d’una sonoritat pròpia definint-se pel punk/rock celta, amb una clara influència de Dropkick Murphys, combinant un so contundent amb les melodies d’arrel folk.

Actualment, Lád Cúig es troba a punt d’estrenar un ambiciós treball discogràfic gestat durant la pandèmia i del qual han anat desvetllant novetats.

Totes les novetats i actualitzacions al seu instagram (@lad_cuig).