Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cor Jove Amics de la Unió - Festival Càntut

Concerts, Música

  • Cor Jove Amics de la Unió - Festival Càntut

Ciutat: Cassà de la Selva

Lloc: La Sala del Centre Recreatiu

Inici: diumenge 20 de novembre 2022, 18:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de nov.
18:15 h
Finalitzat
Cor Jove Amics de la Unió Concert Diumenge 20 de novembre La Sala del Centre Recreatiu A 1/4 de 7 de la tarda 10 € - 13 € Una coproducció... Llegir més

Cor Jove Amics de la Unió

Concert

Diumenge 20 de novembre

La Sala del Centre Recreatiu

A 1/4 de 7 de la tarda

10 € - 13 €


Una coproducció del Càntut. Cançons de tradició oral, l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, la Fira Mediterrània Manresa, el Teatre Auditori de Granollers i el Museu de la Vida Rural

Gràcies a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, del 1922 al 1936 es van documentar més de 40.000 cançons que pertanyen al patrimoni oral dels nostres avantpassats. A partir d’aquest repertori, el Cor Jove Amics de la Unió, amb David Soler i Marcel Bagés, presenten Les Eines, un espectacle d’avantguarda amb el testimoni de les melodies que a principis del segle XX acompanyaven milers de pagesos durant les jornades al camp.

Les tonades marcades pel ritme de les aixades, les forques i les falçs, reviuen ara polifònicament, en una proposta trencadora que combina harmonies complexes, ritmes corporals, els propis sons de les eines i molta electrònica.


Cor Jove Amics de la Unió, veus

David Soler i Marcel Bagés, arranjaments i sintetitzadors en directe

Àngel Medina, espai sonor

Adrià Pinar, disseny de llums

Judith Pujol, direcció d’escena

Guifré Canadell, direcció musical


http://corjove.amicsdelaunio.cat