Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cor Jove Amics de la Unió - Festival Càntut

Concerts, Music

  • Cor Jove Amics de la Unió - Festival Càntut

City: Cassà de la Selva

Place: La Sala del Centre Recreatiu

Start: Sunday 20 November 2022, 18:15 h

See description of the event
Sun 20 Nov
18:15 h
Finished
Cor Jove Amics de la Unió Concert Diumenge 20 de novembre La Sala del Centre Recreatiu A 1/4 de 7 de la tarda 10 € - 13 € Una coproducció... Read more

Cor Jove Amics de la Unió

Concert

Diumenge 20 de novembre

La Sala del Centre Recreatiu

A 1/4 de 7 de la tarda

10 € - 13 €


Una coproducció del Càntut. Cançons de tradició oral, l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, la Fira Mediterrània Manresa, el Teatre Auditori de Granollers i el Museu de la Vida Rural

Gràcies a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, del 1922 al 1936 es van documentar més de 40.000 cançons que pertanyen al patrimoni oral dels nostres avantpassats. A partir d’aquest repertori, el Cor Jove Amics de la Unió, amb David Soler i Marcel Bagés, presenten Les Eines, un espectacle d’avantguarda amb el testimoni de les melodies que a principis del segle XX acompanyaven milers de pagesos durant les jornades al camp.

Les tonades marcades pel ritme de les aixades, les forques i les falçs, reviuen ara polifònicament, en una proposta trencadora que combina harmonies complexes, ritmes corporals, els propis sons de les eines i molta electrònica.


Cor Jove Amics de la Unió, veus

David Soler i Marcel Bagés, arranjaments i sintetitzadors en directe

Àngel Medina, espai sonor

Adrià Pinar, disseny de llums

Judith Pujol, direcció d’escena

Guifré Canadell, direcció musical


http://corjove.amicsdelaunio.cat