Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CURS D'INTERPRETACIÓ al Centre

Teatre

  • CURS D'INTERPRETACIÓ al Centre

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Gran del Centre d'Arenys de Munt

Inici: dilluns 9 de gener 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 9 de gen.
20:00 h
Finalitzat
A partir d'aquest gener posarem en marxa un curs anual de teatre, amb l'objectiu d'apropar el teatre en totes les seves vessants a... Llegir més

A partir d'aquest gener posarem en marxa un curs anual de teatre, amb l'objectiu d'apropar el teatre en totes les seves vessants a persones a partir de setze anys que poden o no haver tingut contacte amb el teatre abans.

Coneixerem el món de les arts escèniques i totes les mans que hi treballen. Entendrem valors com el compromís, l'escolta i el treball en equip per a generar una peça. Aprendre tècnica d'interpretació, de veu, d'expressió corporal i de creació sense cap més pressió que la de passar-ho bé en un entorn segur, lúdic i d'experimentació. Coneixerem diferents tipus de textos, llenguatges, història teatral i dramàtica i fomentarem l'hàbit d'anar al teatre, conèixer noves sales, companyies, festivals, etc. i començar a generar una mirada crítica cap aquests.

El nou curs de teatre per a adults del Centre és l'oportunitat per a totes aquelles persones que no s'han llençat al mar de la interpretació sigui per respecte o per falta d'oportunitats.

Ens veiem a la sala d'assaig!


**L'horari es decidirà en funció del grup. Dimarts o dijous al vespre.