Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

Culturals, Dansa

  • El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

Ciutat: Lleida

Lloc: Casa dels Gegants de Lleida

De dissabte 19 de desembre 2020, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de des.
18:00 h
Finalitzat
La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya organitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre un petit acte de Ball de Bastons... Llegir més

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya organitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre un petit acte de Ball de Bastons a la ciutat de Lleida, amb la intenció de fer un acte cultural per donar llum aquest 2020. Tot plegat, amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3 la qual està dedicada a la investigació de la COVID19.

El dissabte 19 de desembre, a la Casa dels Gegants, el Ball de Bastons de Catalunya serà representat conjuntament amb la presentació de les noves músiques per a Ball de Bastons i el lliurament dels premis del IV Concurs Fotogràfic "Ball de Bastons". Tot plegat amb un espectacle de llums i bastons mai vist a la ciutat. 

Durant l'acte, tota persona participant i de públic, podrà adquirir productes bastoners els beneficis dels quals aniran destinats a La Marató de TV3 dedicada a la investigació de la COVID19.