Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

Cultural, Dance

  • El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

City: Lleida

Place: Casa dels Gegants de Lleida

From Saturday 19 December 2020, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sat 19 Dec
18:00 h
Finished
La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya organitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre un petit acte de Ball de Bastons... Read more

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya organitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre un petit acte de Ball de Bastons a la ciutat de Lleida, amb la intenció de fer un acte cultural per donar llum aquest 2020. Tot plegat, amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3 la qual està dedicada a la investigació de la COVID19.

El dissabte 19 de desembre, a la Casa dels Gegants, el Ball de Bastons de Catalunya serà representat conjuntament amb la presentació de les noves músiques per a Ball de Bastons i el lliurament dels premis del IV Concurs Fotogràfic "Ball de Bastons". Tot plegat amb un espectacle de llums i bastons mai vist a la ciutat. 

Durant l'acte, tota persona participant i de públic, podrà adquirir productes bastoners els beneficis dels quals aniran destinats a La Marató de TV3 dedicada a la investigació de la COVID19.