Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL PARE DE LA NÚVIA

Teatre

  • EL PARE DE LA NÚVIA
  • EL PARE DE LA NÚVIA
  • EL PARE DE LA NÚVIA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 2 de maig 2021, 17:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 2 de maig
17:00 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
El pare de la núviaEn Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està... Llegir més

El pare de la núvia

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat... El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

De: Joel Joan i Hèctor Claramunt

Direcció: Joel Joan

Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil,

Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés Escenografia: Marc Salicrú

Vestuari: Ariadna Julià

Il·luminació: Ignasi Camprodon

Ajudant de direcció: Marcel Solè


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!