Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL PARE DE LA NÚVIA

Theater

  • EL PARE DE LA NÚVIA
  • EL PARE DE LA NÚVIA
  • EL PARE DE LA NÚVIA

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Sunday 2 May 2021, 17:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 2 May
17:00 h
Finished
20:00 h
Finished
El pare de la núviaEn Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està... Read more

El pare de la núvia

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat... El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

De: Joel Joan i Hèctor Claramunt

Direcció: Joel Joan

Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil,

Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés Escenografia: Marc Salicrú

Vestuari: Ariadna Julià

Il·luminació: Ignasi Camprodon

Ajudant de direcció: Marcel Solè


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!