Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS PASTORETS 2021

Teatre

  • ELS PASTORETS 2021
  • ELS PASTORETS 2021

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Gran Arenys de Munt

De dissabte 25 de desembre 2021, 20:00 h a diumenge 26 de desembre 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de des.
20:00 h
Finalitzat
dg. 26 de des.
20:00 h
Finalitzat
Els Pastorets 2021 plantegen diversos reptes. El repte d'assajar-los i preparar-los amb un temps límit, el repte de tornar a innovar,... Llegir més

Els Pastorets 2021 plantegen diversos reptes. El repte d'assajar-los i preparar-los amb un temps límit, el repte de tornar a innovar, i el més important: el repte de tornar a la normalitat després de la pandèmia.

Aquest any agafen les regnes de l'espectacle els qui l'havien portat els últims anys abans del Coronavirus. S’incorporen les escenes i coreografies que havien funcionat i havien fet gaudir al públic des del 2016, quan van reescriure el guió original i van donar importància al text teatral i a l'expressió corporal, potenciant la il·luminació i la banda sonora.

Actors i actrius nous o que encarnen personatges amb els quals fins ara no s'hi havien sentit familiars; coreografies noves i reacondicionades per donar tot el sentit a allò que s'explica o s'eludeix del text; assajos a contrarellotge i moltes persones sobre l'escenari, com feia temps que no veiem, fent la mateixa pinya i el mateix caliu de sempre.

Els Pastorets 2021 es podran veure dos dies seguits: el 25 i el 26 de desembre a les 20.00 h., per poder acabar els dinars familiars com toca i venir directament cap al Centre a gaudir de la tradició.

Un any més, no hi faltem.