Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS PASTORETS 2021

Theater

  • ELS PASTORETS 2021
  • ELS PASTORETS 2021

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

From Saturday 25 December 2021, 20:00 h to Sunday 26 December 2021, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 25 Dec
20:00 h
Finished
Sun 26 Dec
20:00 h
Finished
Els Pastorets 2021 plantegen diversos reptes. El repte d'assajar-los i preparar-los amb un temps límit, el repte de tornar a innovar,... Read more

Els Pastorets 2021 plantegen diversos reptes. El repte d'assajar-los i preparar-los amb un temps límit, el repte de tornar a innovar, i el més important: el repte de tornar a la normalitat després de la pandèmia.

Aquest any agafen les regnes de l'espectacle els qui l'havien portat els últims anys abans del Coronavirus. S’incorporen les escenes i coreografies que havien funcionat i havien fet gaudir al públic des del 2016, quan van reescriure el guió original i van donar importància al text teatral i a l'expressió corporal, potenciant la il·luminació i la banda sonora.

Actors i actrius nous o que encarnen personatges amb els quals fins ara no s'hi havien sentit familiars; coreografies noves i reacondicionades per donar tot el sentit a allò que s'explica o s'eludeix del text; assajos a contrarellotge i moltes persones sobre l'escenari, com feia temps que no veiem, fent la mateixa pinya i el mateix caliu de sempre.

Els Pastorets 2021 es podran veure dos dies seguits: el 25 i el 26 de desembre a les 20.00 h., per poder acabar els dinars familiars com toca i venir directament cap al Centre a gaudir de la tradició.

Un any més, no hi faltem.