Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Els Pastorets dansen

Dansa

  • Els Pastorets dansen

Ciutat: Gavà

Lloc: Espai Maragall

Inici: diumenge 20 de desembre 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de des.
18:00 h
Finalitzat
Els Pastorets dansen, és un espectacle familiar on dansa i teatre s'uneixen per fer-vos gaudir a ritme del millor Pop Rock català i... Llegir més

Els Pastorets dansen, és un espectacle familiar on dansa i teatre s'uneixen per fer-vos gaudir a ritme del millor Pop Rock català i internacional, de les aventures de dos nois del segle XXI que es veuen atrapats en una època que no és la seva. Viatgen més de dos mil anys enrere i es troben envoltats en una lluita del bé contra el mal on hauran de plantar cara al temible Satanàs i la seva ajudant Llucifer, què amb l'ajuda de les seves fúries intentaran impedir el naixement de Jesús. Guanyarà el bé o el mal?, vine a descobrir-ho!

- Guió: adaptació lliure i interpretativa del guió de l'obra clàssica dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

- Músiques: Mestissatge català i Pop Rock internacional

* Música en directe a càrrec de l'aula de música Soler

* Organitza: Esbart Brugués de Gavà

* Agraïments: espai Maragall e(M), Ajuntament de Gavà i Aula de música Soler. 


LA SEPARACIÓ DE SEGURETAT LA FA EL PROGRAMA INFORMÀTIC DIRECTAMENT. EL CLIENT HA D'AGAFAR LES SEVES ENTRADES JUNTES FINS A UN MÀXIM DE 6 ENTRADES.