Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Els Pastorets dansen

Dance

  • Els Pastorets dansen

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Sunday 20 December 2020, 18:00 h

See description of the event
Sun 20 Dec
18:00 h
Finished
Els Pastorets dansen, és un espectacle familiar on dansa i teatre s'uneixen per fer-vos gaudir a ritme del millor Pop Rock català i... Read more

Els Pastorets dansen, és un espectacle familiar on dansa i teatre s'uneixen per fer-vos gaudir a ritme del millor Pop Rock català i internacional, de les aventures de dos nois del segle XXI que es veuen atrapats en una època que no és la seva. Viatgen més de dos mil anys enrere i es troben envoltats en una lluita del bé contra el mal on hauran de plantar cara al temible Satanàs i la seva ajudant Llucifer, què amb l'ajuda de les seves fúries intentaran impedir el naixement de Jesús. Guanyarà el bé o el mal?, vine a descobrir-ho!

- Guió: adaptació lliure i interpretativa del guió de l'obra clàssica dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

- Músiques: Mestissatge català i Pop Rock internacional

* Música en directe a càrrec de l'aula de música Soler

* Organitza: Esbart Brugués de Gavà

* Agraïments: espai Maragall e(M), Ajuntament de Gavà i Aula de música Soler. 


LA SEPARACIÓ DE SEGURETAT LA FA EL PROGRAMA INFORMÀTIC DIRECTAMENT. EL CLIENT HA D'AGAFAR LES SEVES ENTRADES JUNTES FINS A UN MÀXIM DE 6 ENTRADES.