Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXT, FASTT de Nit - Vilaür

Teatre

  • ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXT, FASTT de Nit - Vilaür
  • ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXT, FASTT de Nit - Vilaür

Ciutat: Vilaür

Lloc: Pista coberta

Inici: divendres 9 de juliol 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 9 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Ens trobem en unes hores decisives pel regnat del jove Phillipe the Sixth. Fins ara Phillipe havia de fer front a l’herència enverinada... Llegir més

Ens trobem en unes hores decisives pel regnat del jove Phillipe the Sixth. Fins ara Phillipe havia de fer front a l’herència enverinada del pare, casos de corrupció i un suport popular en retrocés; ara cal sumar-li els fets del primer d’octubre: una comarca escocesa s’ha declarat insubmisa a l’autoritat monàrquica i l’intent de sufocar aquest aixecament per mitjà de la força no ha obtingut l’efecte esperat. És aquí quan el think tank de la monarquia es reuneix d’urgència per escriure el discurs més important de la carrera del rei. El consell de creatius té una experiència molt dilatada al llarg dels segles en escriure discursos per a figures polítiques de primera línia.

Aquesta vegada, però, l’elaboració del discurs trobarà més entrebancs del que és habitual. Seran capaços de posar-se d’acord per consensuar un discurs que salvi la corona actual? O és que les monarquies no saben avançar sense deixar un reguer de sang al seu pas?

Una producció de LAminimAL Teatre i Barts Barcelona.


Obertura portes + Zona BistroVan: 19:30h

Inici espectacle: 22:00h 


Consulta les mesures COVID al següent enllaç: https://fastemporda.cat/mesures-covid-19/