Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXT, FASTT de Nit - Vilaür

Theater

  • ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXT, FASTT de Nit - Vilaür
  • ELS REIS DE SHAKESPEARE ESCRIUEN EL DISCURS DE PHILLIPE THE SIXT, FASTT de Nit - Vilaür

City: Vilaür

Place: Pista coberta

Start: Friday 9 July 2021, 22:00 h

See description of the event
Fri 9 Jul
22:00 h
Finished
Ens trobem en unes hores decisives pel regnat del jove Phillipe the Sixth. Fins ara Phillipe havia de fer front a l’herència enverinada... Read more

Ens trobem en unes hores decisives pel regnat del jove Phillipe the Sixth. Fins ara Phillipe havia de fer front a l’herència enverinada del pare, casos de corrupció i un suport popular en retrocés; ara cal sumar-li els fets del primer d’octubre: una comarca escocesa s’ha declarat insubmisa a l’autoritat monàrquica i l’intent de sufocar aquest aixecament per mitjà de la força no ha obtingut l’efecte esperat. És aquí quan el think tank de la monarquia es reuneix d’urgència per escriure el discurs més important de la carrera del rei. El consell de creatius té una experiència molt dilatada al llarg dels segles en escriure discursos per a figures polítiques de primera línia.

Aquesta vegada, però, l’elaboració del discurs trobarà més entrebancs del que és habitual. Seran capaços de posar-se d’acord per consensuar un discurs que salvi la corona actual? O és que les monarquies no saben avançar sense deixar un reguer de sang al seu pas?

Una producció de LAminimAL Teatre i Barts Barcelona.


Obertura portes + Zona BistroVan: 19:30h

Inici espectacle: 22:00h 


Consulta les mesures COVID al següent enllaç: https://fastemporda.cat/mesures-covid-19/