Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS VEÏNS DE DALT

Teatre

  • ELS VEÏNS DE DALT

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 29 de maig 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de maig
20:00 h
Finalitzat
Els veïns de daltCatarsi TeatreDesprés de 15 anys de relació els veïns de baix han perdut l’alegria de compartir vida plegats.... Llegir més

Els veïns de dalt

Catarsi Teatre

Després de 15 anys de relació els veïns de baix han perdut l’alegria de compartir vida plegats. Tot el que la seva relació era, ha acabat convertit en un estira i arronsa de retrets i de discusions. Avui ella ha convidat a sopar els veïns del pis de dalt. Una parella jove, plena d’energia, que els farà una proposta. Com afectarà aquesta nit a tots quatre veïns... s’ha de veure!

Una comèdia àcida, àgil i implacable versionada per Catarsi Teatre.


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!